Ny Børresen webside!

Ny Børresen webside!


Børresen Cooltech har gleden av å presentere en ny e-handelsløsning. Vår nye webside har forbedret design og funksjonalitet og vil i fremtiden tilføre flere nye innovative brukeropplevelserVår nye Webshop har et brukergrensesnitt som du vil kjenne igjen fra forrige versjon. Vi har kun forbedret funksjonaliteten slik at det er enda enklere å bestille varer online. 

For å logge inn i vår nye Webshop benytter du ditt eksisterende brukernavn og passord.

Vår Webshop har blitt svært populær og stadig flere ser fordelene med å opprette en Webshop brukerkonto. Noen fordeler er rask tilgang til priser og rabatter, lagerstatus, teknisk underlag og ordrehistorikk. I tillegg gir en Webshop brukerkonto fleksibilitet utover ordinær arbeidstid. 

Digital videreutvikling er et kontinuerlig arbeid. Vi tror at en effektiv e-handelsløsning er med på å gjøre kundenes arbeidsdag enklere. Derfor jobber vi hver dag for at vår Webshop skal være ditt viktigste digitale kuldeverktøy. 

Her er noen produktområder og funksjoner som vi vil prioritere utover vinteren 2022/2023 :

MHI (Mitsubishi Heavy Industry)
Flere MHI produkter og reservedeler skal presenteres i webshoppen. Nytt oppsettet skal utvikles slik at det blir enklere å kombinere riktige inne -og utedeler. 

Kompressorer og aggregater
Flere kompressorer og aggregater tilpasset nye kuldemedier skal presenteres i webshoppen. Mer teknisk data i tabeller og generelt teknisk underlag. Enklere tilgang til reservedeler.

Fordampere
Flere modeller og reservedeler. Forbedre det tekniske underlaget. Enklere tilgang til reservedeler. 

Elektronikk
Bedre og mer brukervennlig presentasjon av spesielt Carel og Danfoss elektronikk.

Flere tilgjengelige lagerførte varer
Børresen Cooltech har et stort varelager. Våre viktigste "melk og brød" varer er godt representert i webshoppen, men enkelte produkter mangler. Vi jobber derfor aktivt for at så mange av våre lagerførte produkter skal være tilgjengelig online til enhver tid. Finner du ikke varen i vår Webshop? Kontakt oss på (+47) 23 16 94 00 eller 
webshop@borresen.no

Integrere effektive "Plug-in" løsninger 
Plug-in løsninger er programvare som gjør kundens handleopplevelse bedre og mer effektiv. Vi jobber blant annet med løsninger som gjør det mer effektivt å bestille store "rørprosjekt ordre" og tilbehør til klimaprodukter.

HAR DU FORSLAG TIL FORBEDRINGER MED VÅR E-HANDELSLØSNING SOM KAN GJØRE DIN ARBEIDSDAG ENKLERE?
DA HØRER VI GJERNE FRA DEG! KONTAKT OSS PÅ (+47) 23 16 94 00 eller webshop@borresen.no

Dato

3. oktober 2022

Tilbake til nyhetsoversikten